-

Eerste vakantiepark Landal in Schotland

Landal GreenParks heeft een vijfde vakantiepark geopend in Groot-Brittannië, Landal Piperdam. Het nieuwe park is gelegen in het idyllische Angus-landschap bij Dundee, op anderhalf uur rijden ten noorden van Edinburgh. Het is het eerste park op Schotse bodem.

Lees verder

De unieke duurzame koers van Landal GreenParks

Op 10 oktober 2018 was het de Dag van de Duurzaamheid. Een mooi moment om eens in te zoomen op het duurzame karakter van vakantiepark aanbieder Landal GreenParks.

Lees verder

Duurzame herontwikkeling Mont Royal

Op Landal Mont Royal in de Duitse Moezelvallei heeft Landal GreenParks samen met Van Wijnen Recreatiebouw 74 nieuwe gasloze woningen ontwikkeld, die energieneutraal zijn.

Lees verder

Landal meest duurzame merk in sector

Landal GreenParks is winnaar van de Sustainable Brand Index van 2018 in de categorie Travel en Leisure. Landal mag zich een jaar lang het meest duurzame reismerk van Nederland noemen op grond van onafhankelijk consumentenonderzoek. De onderscheiding werd gisteravond in Amsterdam uitgereikt door Harm Edens.

Lees verder

WADfilm ondersteund door Landal

Landal GreenParks is een van de hoofdsponsors van de nieuwste bioscoopfilm van Ruben Smit Productions: WAD, overleven op de grens van water en land.

Lees verder

Landal 100% Green Key gecertificeerd

Landal GreenParks heeft tijdens het jaarlijkse Green Key Event, dat donderdag 8 februari plaatsvond in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, voor alle vakantieparken een 'Green Key 2018' in ontvangst mogen nemen.

Lees verder

Platinum Equity nieuwe eigenaar Landal

Landal GreenParks krijgt een nieuwe eigenaar. Het moederbedrijf Wyndham Worldwide heeft vandaag overeenstemming bereikt met Platinum Equity over de overname van de volledige Europese divisie, waaronder Landal GreenParks.

Lees verder

Drie awards voor Landal GreenParks

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met drie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2018 Awards.

Lees verder

Gouden Zoover Awards voor Landal

Woensdag 10 februari 2018 zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Er waren maar liefst vier Gouden Zoover Awards voor Landal. 

Lees verder

Landal GreenParks lanceert gasten-app

Landal GreenParks lanceert een speciale gasten-app voor smartphones en tablets. Vakantiegangers vinden eenvoudiger de weg met de app boordevol praktische informatie over de parken en ideeën en tips voor activiteiten op en rond de parken. Gasten kunnen de informatie altijd en overal bekijken, boeken, betalen of opslaan als favoriet. De Landal GreenParks app is vanaf 14 december gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Lees verder

Alle parken Green Key gecertificeerd

Met de uitreiking van een Green Key certificaat aan Landal West Terschelling zijn alle parken van Landal GreenParks in het bezit van dit internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Het is uniek dat alle locaties van een hele keten zijn gecertificeerd.

Lees verder

Valkenburg wint Europese Kerstaward

Een internationale Jury onder leiding van de voormalig voorzitter van het Europees Parlement heeft besloten dan Kerststad valkenburt een Kerstaward heeft gewonnen. Het mag de naam European City of Christmas 2018 dragen, ze zijn hiermee de eerste stad van Nederland.

Lees verder

Tanja Roeleveld MVO-manager 2017

Tanja Roeleveld, Programma Manager Duurzaam & Betrokken Ondernemen bij Landal GreenParks, is tijdens het Nationaal Sustainability Congres in Den Bosch gekozen tot MVO-manager van het Jaar 2017. In aanwezigheid van ruim 500 geïnteresseerden in duurzaamheid kreeg zij uit handen van Maurits Groen de bokaal uitgereikt.

Lees verder

Nieuw en luxe: Landal Kaatsheuvel

Landal GreenParks breidt uit met een park in Noord-Brabant: Landal Kaatsheuvel. Het vakantiepark ligt aan de rand van de schitterende natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in de nabijheid van attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen en de gezelligheid van steden als Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch. Landal Kaatsheuvel is het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant.

Lees verder

Video: Efficiënt databeheer maakt 2,5 miljoen over

Landal GreenParks is een Europese aanbieder van vakantieparken, met 14.000 vakantiehuizen en 2,5 miljoen overnachtingen per jaar. Technologie speelt een cruciale rol in het stroomlijnen van de businessprocessen.

Lees verder

Veel gestelde vragen

Kijk of het antwoord in de veelgestelde vragen staat. Bekijk ook de top 10.

Kies een rubriek

Bekijk de vragen in: Parken & Campings, Reserveren & Betalen, Aankomst & Verblijf.