Eerste paal West Terschelling

bericht geplaatst op 23 februari 2012

Let op: Dit bericht is niet meer actueel sinds 23 mei 2012

Op Landal West Terschelling is de eerste symbolische paal van de nieuwbouw geslagen. Burgemeester mr. J.M. Visser van Terschelling verrichtte de officiële handeling van de derde Landal locatie op Terschelling. Reeds zeventig procent van de appartementen is verkocht. Men verwacht in het voorjaar van 2013 de eerste gasten te kunnen ontvangen.
 
Landal West Terschelling is een nieuw appartementencomplex dat wordt ontwikkeld in het gezellige havenplaatsje West Terschelling op de plek van het huidige Hotel Europa. Het complex krijgt de beschikking over 79 stuks 2-, 4- en 6-persoons appartementen, waarvan een aantal een luxe uitvoering krijgen. Er komt een kleinschalige horecavoorziening met terras voor ontbijt, lunch en een kleine maaltijd.
“De Waddeneilanden zijn bijzonder populair bij onze gasten. Met dit nieuwe complex mikken we op weer andere groepen dan de beide reeds bestaande Landal locaties op dit eiland, zoals bijvoorbeeld senioren. Ook verwachten we ’s zomers veel Duitse gasten te kunnen interesseren voor een verblijf in West Terschelling,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.
 
Enthousiasme voor nieuwbouw
“We zien enthousiasme bij investeerders en eilandkenners voor onze nieuwbouw op deze locatie. In maart vorig jaar zijn we gestart met de verkoop en er is al zeventig procent van de appartementen verkocht, ondanks dat men in deze economisch moeilijke tijden over het algemeen wat terughoudender is. Er is bovendien nog een groot aantal opties, dus we kunnen zeggen dat er veel vertouwen is in het project. Veel geïnteresseerden komen uiteraard af op het gegarandeerde rendement van vijf procent over vijf jaar. Dat is meer dan wat de bank aan rente biedt. Investeren in recreatief onroerend goed op een Waddeneiland is minder risicovol dan in aandelen,” aldus Gaby Broekhuijsen, makelaar van Parc Estate, die samen met Residentia en Landal Makelaardij de verkoop van de appartementen in handen heeft. Verkoopprijzen lopen vanaf 190.000 euro (vrij op naam; ex BTW).

 
Deel via:
Print

Veel gestelde vragen

Kijk of het antwoord in de veelgestelde vragen staat. Bekijk ook de top 10.

Kies een rubriek

Bekijk de vragen in: Parken & Campings, Reserveren & Betalen, Aankomst & Verblijf.